O nama

Fortuna raspolaže sa 12 suvremeno dizajniranih i opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba sa kupaonicom tuš/kada, WC, klima uređajem, telefonom, TV/SAT, mini barom, sefom, sušilom za kosu, WI-FI.

Ugostiteljske usluge pružaju se u zatvorenom, klimatiziranom, restoranu (170 mjesta) i vanjskoj terasi (50 mjesta).

U tom segmentu ponude nudimo uslugu klasičnog doručka/ i pansiona, ali i riblje i mesne specijalitete, vegetarijanska jela, pripremana na bazi autohtone domaće, odnosno tradicionalne mediteranske kuhinje, po narudžbi i nadaleko poznata jela ispod peke.

Organiziramo proslave vjenčanja, krštenja, domjenaka, poslovnih ručkova i večera. Također nudimo mogućnosti organiziranja poslovnih sastanaka i prezentacija u odvojenom prostoru za 20 osoba.

Jela ispod peke imaju dugogodišnju tradiciju u ovom kraju, a osim bogatog gurmanskog imaju i kulturološki značaj s obzirom da se peka koristi isključivo u Dalmaciji.

 

S ciljem aktivnog odmora u prirodi Fortuna svojim gostima nudi najam bicikla, mopeda i skutera te razne druge aktivnosti animacijskog i zabavnog karaktera.

 

Svoju ponudu Fortuna će prilagoditi svim segmentima tržišta: individualnim gostima i manjim grupama različitih socio-ekonomskih mogućnosti, kojima je konforan smještaj, čist i očuvan prirodni okoliš, more i sunce, bogati fundus spomeničke baštine osnovni motiv dolaska u turističku destinaciju Zadar.

 

Grad Zadar, kao osnovni lajt motiv dolaska domaćih i inozemnih gostiju smatra se „ muzejom na otvorenom“ zbog bogatog fundusa povijesno-kulturne građe, a među monumentalnim sakralnim objektima nalazi se Sv. Donat, katedrala Sv. Stošije, crkve Sv. Marije, Sv. Šime i Sv. Frane, riznica Zlato i srebro Zadra, Arheološki i Narodni Muzej, te moderne instalacije Pozdrav Suncu i Morske orgulje.

Osim povijesnog i kulturološkog značenja Zadar obiluje prirodnim i atraktivnim šetnicama pored mora, pjeskovitim i šljunčanim plažama, a najbliža i najpoznatija je plaža Kolovare, udaljena 7 km.

Fortuna se nalazi na samom ulazu u Zadar (8 km. od strogog centra grada)na prometnom pravcu (autoput A1) u blizini zračne luke Zadar (5 km.) te Nacionalnih parkova i Parkovima prirode, koji predstavljaju dodatni razlog da nas uvrstite u Vaše promidžbene materijale i time Vašim gostima omogućite kvalitetan i nezaboravan odmor u Dalmaciji.

 

Blizina grada, očuvani prirodni okoliš, mir i tišina, ukusna dalmatinska hrana i ljubazno osoblje te povoljan odnos kvalitete i cijene naše su komparativne prednosti u odnosu na druge objekte takve vrste u Zadru.

 

Preporučite nas s povjerenjem!

 

Kontakt adrese su: info@restaurant-fortuna.hr, tel. +385 (23) 276 312